DİYARBAKIR / SUR - Küçükakören Şehit Pilot Cengiz Oruç İmam Hatip Ortaokulu

(1-7 Mayıs) Bilişim Haftası

Bilişim Haftası okulumuzda coşku ile kutlandı. Okul panosu süslendi. Bilişimin ne demek olduğu anlatıldı. Gelişen teknoloji ile beraber bilişim çağında tüm yeni teknolojilere hakim olmamız gerektiği vurgulandı.

Teknoloji bağımlılığı, siber suçlar, siber zorbalık konularında nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Bilinçli sosyal medya kullanımı ve siber güvenlik kavramları öğretildi. Sunular hazırlandı.

Teknolojideki yeniliklere değinildi. Doğru kullanıldığı takdirde teknolojinin hayatımızı kolaylaştırdığı gösterildi. Teknolojiyi kullanırken ergonomi ve sağlık kurallarına da dikkat etmemiz gerektiği hatırlatıldı. Bilişim ve Teknolojileri ile ilgili şiir ve yazı yazmak isteyenlerin çalışmaları alınıp panoda sergilendi.

07-05-202407-05-2024

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 13:44 - Görüntülenme: 18